Sannidal IL - I går kveld slo Sannidal G.16 serieleder i... | Facebook

Formlaget Vinje kan påverke kven som rykker opp til 4. divisjon

Lokal sport, Fotball | Vender hjem for å spille fotball i 6. divisjon

Nå har Håvard skiftet beite. Sjekk alle overgangene - varden.no

Sannidal / Kroken G19 - Hei2 - Sannidal/Kroken Vi spiller en veldig bra  første omgang, og etter 23 minutter har John scora 3 mål etter flotte  assister av Magnus H og Magnus
Sannidal / Kroken G19 - Hei2 - Sannidal/Kroken Vi spiller en veldig bra første omgang, og etter 23 minutter har John scora 3 mål etter flotte assister av Magnus H og Magnus

Tok sin tredje strake siger etter ferien

Sannidal fotball, Sannidal | Tøffe tak på banen - Sannidal vant målfesten

Tett og jevnt på flere arenaer – slik gikk det i Vardenligaene - varden.no

Sannidal, Fotball | Amputert sannidalslag tapte første kamp: – Tror  poengene kommer ganske snart
Sannidal, Fotball | Amputert sannidalslag tapte første kamp: – Tror poengene kommer ganske snart

Sannidal Idrettslag (@SannidalIL) / Twitter

De lokale lagene viser seg virkelig fram i finalene

Fotball | Drangedalsposten

Sannidal / Kroken G16 og G19 - Sannidal/Kroken G19 - Skiens Grane 4-2 Det  ble den tredje seieren på rad i 1 divisjon for G19 på Kolbånn i kveld! Pga  skader var
Sannidal / Kroken G16 og G19 - Sannidal/Kroken G19 - Skiens Grane 4-2 Det ble den tredje seieren på rad i 1 divisjon for G19 på Kolbånn i kveld! Pga skader var

Fotball damer, Kragerø stadion | Kragerø/Sannidal skrev historie på Kragerø  stadion
Fotball damer, Kragerø stadion | Kragerø/Sannidal skrev historie på Kragerø stadion

Vestmar cup fotball. Sannidal lag. Ca. 1990 - Telemark Museum /  DigitaltMuseum
Vestmar cup fotball. Sannidal lag. Ca. 1990 - Telemark Museum / DigitaltMuseum

Sannidal, Fotball | Et poeng i serieåpningen: Sannidal overrasket, burde  vunnet
Sannidal, Fotball | Et poeng i serieåpningen: Sannidal overrasket, burde vunnet

Kjapp, Fotball | – Lov å være skuffa

Vindbjart FK on Twitter: "23 min. 1-1. Fint spill. Jørgen spiller gjennom  Roy Egil, han drar av en mann før han triller ballen i målet.  https://t.co/TNCF5ZdvIV" / Twitter
Vindbjart FK on Twitter: "23 min. 1-1. Fint spill. Jørgen spiller gjennom Roy Egil, han drar av en mann før han triller ballen i målet. https://t.co/TNCF5ZdvIV" / Twitter

Sannidal IL - Sannidal arrangerte i dag aktivitetsdag og fotballtrening for  alle barne – og undgomslag i fotballen på Kolbånn i dag. Det ble arrangert  ulike fotballøvelser, en liten intern mini cup
Sannidal IL - Sannidal arrangerte i dag aktivitetsdag og fotballtrening for alle barne – og undgomslag i fotballen på Kolbånn i dag. Det ble arrangert ulike fotballøvelser, en liten intern mini cup